VOLKSWAGEN MERKKIHUOLTOA VUODESTA 1996.

Liikkumisturva

Volkswagen Liikkumisturva

Volkswagen Liikkumisturva on valtuutettujen Volkswagen huoltojen asiakkailleen tarjoama lisäpalvelu. Palvelulla turvataan matkan jatkuminen, jos matka katkeaa tien päälle autosta johtuvan teknisen vian vuoksi. Liikkumisturva ei ole takuu tai siihen rinnastettava palvelu vaan sen tarkoituksena on varmistaa liikkuminen tien päällä sattuvissa yllättävissä tapauksissa.

Matkan keskeytyessä niin Suomessa kuin ulkomaillakin tulee käyttäjän ottaa välittömästi yhteyttä Volkswagen liikkumisturvan palvelunumeroon 0800 188 288 ja noudattaa palvelusta saatuja ohjeita. Liikkumisturvan palvelunumero on maksuton soitettaessa Suomesta ja on käytössä vuorokauden ympäri.

Liikkumisturva on voimassa auton ensirekisteröinnistä huolto-ohjelman mukaiseen ensimmäiseen vuosi- tai Long Life-huoltoon asti. Liikkumisturva jatkuu katkeamattomana, kun autoa huollatetaan valmistajan huolto-ohjelman mukaisesti valtuutetussa Volkswagen huollossa, edellyttäen, että kaikki huollossa havaitut viat on korjattu.

Volkswagen Liikkumisturvapalvelu sisältää:
- Ensisijaisesti pienkorjauksen tien päällä. TAI Hinauksen lähimpään valtuutettuun Volkswagen huoltoon, jos autoa ei saada ajokuntoon tien päällä.

Mikäli autoa ei saada hinauksen jälkeen korjattua Volkswagen huollossa kohtuullisessa ajassa, käytössä ovat seuraavat palvelut:
Vaihtoehtoinen kulkuväline (taksi, linja-auto, juna) TAI Sijaisauto (ei sis. polttoaineita) oman auton korjauksen ajaksi, kuitenkin enintään 3:ksi vuorokaudeksi TAI Yhden yön majoittuminen kaikille autossa matkustaneille

Kustannukset korvataan edullisimman vaihtoehdon mukaan.

Volkswagen Liikkumisturvaa ei voida käyttää, jos:
- Matkan katkeaminen aiheutuu käyttäjän omasta toiminnasta tai välinpitämättömyydestä (esim. öljyn tai polttoaineen puutteesta, sopimattoman polttoaineen käytöstä tai muusta käyttöohjekirjan vastaisesta käytöstä).
- Auton huolto-ohjelmaa ei ole noudatettu tai matkan katkeaminen johtuu huollossa havaittujen vikojen korjaamatta jättämisestä.
- Matkan katkeaminen johtuu ulkoisesta tekijästä (esim. varkaus, ilkivalta, onnettomuus, luonnonmullistus tai muu ulkoisen aiheuttajan aikaan saama vioittuminen).

Volkswagen Liikkumisturva ei kata:
- Auton korjauskustannuksia.
- Palvelunumerosta saatujen ohjeiden vastaisesta toiminnasta aiheutuneita kustannuksia.

Lisää tietoa aiheesta löytyy:
www.volkswagen.fi
vw logo

Seat Liikkumisturva


Puhelin: 0600 - 122 66 (0,30 €/min + pvm).
Lisää tietoa aiheesta löytyy:
www.seat.fi
seat logo
© BN Bilservice 2017. Created by MR MEDIA.
bn logo fi offc